Kaj je CPP Tečaj in kje začeti?

Ko se odločite, da je čas, da postanete ponosni lastnik vozniškega dovoljenja, je prva stvar, na katero boste naleteli, CPP tečaj. Toda kaj točno je CPP tečaj in kje je najbolje začeti? V tem blogu bomo razložili vse, kar morate vedeti.

Kaj je CPP tečaj?

CPP je kratica za “Cestno prometne predpise”. CPP tečaj je obvezni del usposabljanja za pridobitev vozniškega dovoljenja v Sloveniji. Tečaj je namenjen osnovnemu usposabljanju bodočih voznikov, da se naučijo pravil, ki urejajo promet, in se pripravijo na CPP izpit.

Zakaj je CPP tečaj pomemben?

Poznavanje CPP je ključno za varno in odgovorno vožnjo. CPP tečaj vam bo pomagal razumeti prometne znake, pravila o prednosti, pravila o hitrosti in še več. Poleg tega je opravljen CPP izpit pogoj za nadaljevanje praktičnega usposabljanja za vožnjo.

Kje začeti?

Najbolje je začeti z izbiro prave avtošole. V Avtošoli Tilia v Ljubljani imamo dolgoletne izkušnje pri pripravi učencev na CPP izpit. Naši izkušeni inštruktorji bodo z vami delili potrebno znanje in nasvete, ki vam bodo pomagali opraviti CPP izpit.

Kako poteka CPP tečaj v Avtošoli Tilia?

Naš CPP tečaj se začne s teoretičnim delom, ki obsega 20 ur predavanj. V tem času se boste naučili vsega, kar morate vedeti o CPP, od pravil o prednosti do varnostnih predpisov.

Po končanem teoretičnem delu boste opravili interno preverjanje znanja, ki bo služilo kot odlična priprava na CPP izpit. Naš cilj je, da se vsak učenec počuti pripravljenega in samozavestnega, ko pride čas za izpit.

Prijaviš se lahko tukaj (odpre se v novem zavihku)

Kje najdem dodatno literaturo za CPP?

Da bi vam olajšali pot do uspešno opravljenega CPP izpita, smo pripravili CPP knjigo, ki je napisana s strani naših izkušenih inštruktorjev. Knjiga je dragocen vir informacij, ki vam bo pomagal pri pripravi na CPP izpit. Knjiga je napisana na preprost in razumljiv način, kar vam bo omogočilo, da se boste učili hitreje in učinkoviteje.

Zakaj izbrati Avtošolo Tilia za CPP tečaj?

V Avtošoli Tilia smo predani zagotavljanju najboljšega možnega usposabljanja za naše učence. Ponosni smo na našo visoko stopnjo uspešnosti na CPP izpitu in naše izkušene inštruktorje. Poleg tega smo locirani v središču Ljubljane, kar nam omogoča, da ponudimo CPP tečaj, ki je dostopen in priročen za vse naše učence.

Začnite svojo pot do vozniškega dovoljenja danes z Avtošolo Tilia. Za več informacij o našem CPP tečaju, CPP knjigi ali za prijavo, obiščite našo spletno stran ali nas pokličite. Veselimo se, da bomo postali del vaše vozniške poti.

Ključne besede: CPP tečaj, CPP, CPP izpit, CPP v Ljubljani, CPP knjiga

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to Top